Lucy Score - Amit sosem fedünk fel

 Lucy Score - Amit sosem fedünk fel 





Fülszöveg: 

A Morgan fivérek közül mindig is Nasht tartották a jó fiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Nem önmaga többé, de képtelen segítséget kérni a szeretteitől.
Kerüli az embereket, és ez épp kapóra jön új, dögös szomszédjának, Linának, aki szintén nem vágyik mély beszélgetésekre vagy tartós emberi kapcsolatokra, csupán feltűnés nélkül szeretné elvégezni a munkát, ami miatt a városba érkezett. Csakhogy találkozásuk első pillanatától kezdve mindketten tudják, hogy nagyon nehezen tudnak majd szimplán jó szomszédok maradni. Vajon Lina képes lesz ellenállni Knockemout bájának és Nash sármjának? És képesek lesznek megőrizni legféltettebb titkaikat egymás előtt – a titkokat, amelyek mindent tönkretehetnek?
Lucy Score második Knockemout-regénye legalább annyira humoros, izgalmas és szexi, mint az Amin sosem leszünk túl.



Értékelésem: 

Lucy Score év elején felkerült a kedvenc íróim közé. Az Amin sosem leszünk túl sorozat indító regénye könnyen a bőröm alá férkőzött, így türelmetlen és izgatottan vártam a folytatást. 
Mielőtt még nagyon elmerülnék az ajánlóm kifejtésébe, mindenképp szeretném most is megemlíteni, hogy ez a borító valami eszméletlenül gyönyörű. Ha a történet nem lenne ennyire fenomenálisan jó, akkor is úgy érezném, hogy mindenképp a polcomon akarom látni, mert már az egy élmény, ahogy díszíti a könyves polcomat. 

Nash és Lina története merőben más, mint Know és Naomié volt. 
Sokáig azt gondoltam, hogy Nash karaktere nem fogja felkelteni az érdeklődésem, hisz az előző részben, ő volt a jófiú, Knox mellett pedig egyenesen angyalinak hatott, mégis fokozatosan a tudat alattimba férkőzött, és lassan utat talált a szívemhez. 
Ebben a részben igazán megmutatja az igazi valóját, a sebezhetőségét, a fájdalmait, a küzdelmeit. 
Nemcsak hogy egy igazi sármőr, akinek eszeveszett szexi a feneke az egyenruhájában, de egy csupa szív, szívdöglesztő férfi, aki megérdemli a boldogságot. 

Sajnos a történet egy elszenvedett tragédiára épül, így voltak benne bőven érzelmi mélységek, de szerencsére magasságok is. 
Az írónő azonnal belecsapott a közepébe, ugyanis az első pillanattól kezdve izzott a szereplők között a levegő. Már-már perzselte a lapokat is. 
De akkor miben más az ő kapcsolatuk, mint az eddigiek? 
Abban, ahogyan támaszt nyújtottak egymásnak. 

Nash komoly sérülést szenvedett el egy lövöldözés során, ahol majdnem életét vesztette. Nem csak PTSD-je van, de komoly szorongással és depresszióval is küzd. 
Mindezt jól titkolva szerettei és kollégái elől. Saját magának sem akarja bevallani, hogy úgy érzi kudarcot vallott. Mindig ő akart lenni, az aki megment másokat, most pedig ő volt az, akit meg kellett menteni. Kétségbeesett és szüksége volt arra, hogy valaki megmutassa neki, hogy milyen értékes ő és a munkája is. 

Lina olyan Nash számára, mint egy horgony, aki életben tartja, aki megmutatja, hogy van miért és kiért küzdenie. 
Fokozatosan találnak utat egymás életébe, eltemetett régi sérelmeket, veszteségeket , fájdalmakat osztanak meg egymással. 

Mindketten erős, határozott személyiségek , ezért vannak vicces összecsapásaik. De szép lassan összecsiszolódnak bármennyire is próbálnak minél tovább ellenállni a vágynak. 

Úgy érzem ezzel a történettel Lucy hatalmasat lépett előre. 

Izgatottan várom a folytatást, ugyanis Lucian már az első pillanatban hozta a számomra ellenállhatatlan férfi karaktert, így hatalmas reményeket fűzök az ő történetéhez is. :)

Ha negatívumot kellene említenem, talán azt tudnám kiemelni, hogy a végén nem szeretem, hogy elspoilerezik Lucian happyendjét is, bármennyire is tudom, hogy ez lesz majd a vége az ő sztorijuknak. 



Kedvenc idézeteim : 

,, Kettesben maradtam az ürességgel. "

,, Mindenki élt és lélegzett. Engem kivéve.
Én csupán csak színleltem." 

,, A barátok jobbá teszik egymást. Elfogadjuk a rosszat, megünnepeljük a jót, és nem csesztetünk a hibáid miatt... [...]  "

Mindenkinek szívből ajánlom az írónő regényeit, eddig még egyik sem okozott csalódást! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lauren Layne Walk ​of Shame – Egy házban az ellenséggel

Elle Kennedy - The Legacy - Az örökség