Monica Murphy - Million Kisses In Your Lifetime

 Monica Murphy - Million Kisses In Your Lifetime - Egymillió csók egy életen át 



,,Szívesen látnám a szexi szájának lenyomatát a vásznon ezernyi árnyalatban."




Fülszöveg

Wren Beaumont-ról sok mindent elmondható.

Gyönyörű.
Okos.
Édes.
Ártatlan.
Az elit Lancaster középiskolában imádják a lányok. Mindenki a barátnője akar lenni. Csak én látok át rajta.
Egy elnyomott kis szüzecske, aki olyan erősen fojtja el az érzéseit, hogy majd' szétrobban. Azt képzeli, valamennyiünk felett áll.
Még felettem is.
Nem kellene vonzódnom hozzá. Nem a zsánerem.
Amíg aztán egyszer az órákon közös munkára nem kényszerülünk, és rá nem jövünk, hogy több bennünk a közös, mint eredetileg gondoltuk. És nem telik el sok idő, hogy a megszállottja legyek. Bármit megtennék ezért a lányért, hogy belém szeressen.
Bármit.




Értékelésem: 

Bevallom, ami elsőre megragadta a figyelmem, az a csodálatos éldekoráció volt, amivel a Rainy days kiadó meghirdette a könyv megjelenését. 
Sokat jött velem szembe a külföldi booksta és tiktok oldalakon, de megtanultam, hogy a nagy hype nem mindig jelenti, hogy a könyv annyira meg is érdemli a figyelmet. Be kell vallanom, hogy a fülszöveg alapján nem erre számítottam, de meglepően cuki volt ez a történet. 

Wren egy apuci pici lánya karakter, aki  fölényeskedő és ítélkező másokkal szemben, miközben nem is igazán tud róla. Apja burokban tartja, annak ellenére is, hogy már kész felnőtt nő, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szüzességi fogadalmat kellett tennie neki. 
Emiatt nincs túl sok tapasztalata az érzelmek, hormonok, romantikus kapcsolatot terén, szexuálisan pedig semennyi.  Mindezek mellett a családi háttér sem épp példaértékű. Magányosnak érzi magát, mégsem tud kitörni az elvárások súlya alól.
Sokszor idegesített a viselkedése, főleg mikor többnek éreztette magát másoknál, eleinte az ő karaktere elvett az élményből, de mindezt betudtam annak, hogy tapasztalatlan tinédzser, akinek hatalmas a megfelelési kényszere. 
Az apjával való kapcsolata semmiképp nem nevezhető egészségesnek, vagy példaértékűnek, de ez a cselekmény előrehaladtával kibontakozik. 

Crew első nekifutásra egy igazi gazdag kis kurafi, akiben túlteng a birtoklási  ösztön és szexuális vágy . 
A tiltott gyümölcs mindig édesebb, ugyebár? 
Oda-vissza van Wren elérhetetlenségéért, és úgy érzi, majd ő betöri vagy inkább megtöri a lány ellenállását.  Ő akar lenni neki az első minden tekintetben, de egy  kapcsolatot elképzelni sem tud. 
Nem is lehetnének különbözőbbek, mégis roppant hasonlóak. A kémia azonnal megvan köztük, kár is ezt tagadni, csakhogy az elnyomott érzelmeknek nem lehet utat engedni. 
Vagy talán mégis?

Szerettem az édes kis románcukat. Egy igazi tini szerelem, amiben mindketten hatalmas fejlődésen mennek keresztül. Nem mondom, voltak benne spicy ágyjelenetek, amik örökre beleégtek az agyamba, és soha többet nem fogok tudni úgy ránézni a nyalókára, hogy ne ez a történet jusson eszembe, de mindezek csak fokoztál a hatást. 
De emellett egy roppant cuki szerelmi szál is kibontakozik, jó érzés volt újra átélni az első szerelem megannyi érzelmét az ő szemükön keresztül. Jó volt, hogy két szemszögből ismerhettük meg a gondolataikat, érzelmeiket, ez sokat hozzáadott a történethez.  
Crew egy igazi édes gavallér lett a végére, én pedig imádtam ezért! 


Ami hatalmas plusz pont számomra, hogy nem voltak hatalmas drámázások, ami pedig volt, az sem a főszereplők között történt. 
Emellett ha kicsit mélyebbre akarunk ásni, megfigyelhetjük, hogy komolyabb mondanivaló is rejlik a sorok között. 
Például a gazdagság, a szexuális visszaélés, a szülői elnyomás, túlféltés. 

Egy szónak is a száz a vége, szerettem ezt a regényt, még ha nem is lett a kedvencem:)
Egy cuki romantikus történet, megfűszerezve pár erotikus jelenettel. 



,, Amikor olyan piszok mázlisták vagyunk, hogy találunk valaki, aki megszépíti a világunkat, nem kellene megragadnunk azt az embert, és sosem elengedni? "



,, Van valami ebben a lányban, amitől el akarom veszteni a fejem."





A teljes olvasás élmény érdekében, ne hagyd ki a könyvhöz tartozó spotify lejátszási listát vagy hmelcsi-art különleges könyvjelzőit ! :)













Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lauren Layne Walk ​of Shame – Egy házban az ellenséggel

Lucy Score - Amit sosem fedünk fel

Elle Kennedy - The Legacy - Az örökség